Prvý FAM TRIP pre nemeckých touroperátorov

Odbor regionálneho cestovného ruchu zorganizoval FAM TRIP pre zástupcov touroperátorov z krajiny, kde momentálne SLOVAKIA TRAVEL nemá stále zastúpenie.

Nemeckí touroperátori strávili na Slovensku spolu 5 dní plné programu, ktorý ich zaviedol od Bratislavy, cez Trnavu, Dolnú Krupú, Piešťany až do Banskej Štiavnice.

Najväčšími zaujímavosťami pre účastníkov bola blízkosť Viedenského letiska od Bratislavy, hrad Devín a kompaktné historické centrum. V Bratislave si nezaváhali zatancovať klobúkový tanec, ochutnať prešporskú kuchyňu či zvládnuť niekoľko hotelových inšpekcií.

Mesto Trnava im ponúklo históriu a príjemné a informatívne stretnutie s kolegami z OOCR a KOCR v jedinečnej kaviarni pôvodnej synagógy. Dolná Krupá ich uchvátila rozáriom a medom a Piešťany nezabudnuteľnou procedúrou v bahne v historickom kúpeľnom dome Irma.

Banská Štiavnica okrem UNESCO pamiatok v historickom centre mesta očarila aj prechádzkou malebnou prírodou k tajchom s výhľadom na celú Banskú Štiavnicu a v neposlednom rade zážitkovou virtuálnou realitou, ktorá účastníkov preniesla v čase do minulosti pomocou najmodernejších technológií. V Banskej Štiavnici sa predstavili aj zástupcovia a členovia OOCR a spolu s nemeckými touroperátormi rokovali o možnostiach spolupráce.

FAM TRIP nemeckých touroperátorov sa ukončil B2B Networkingovým stretnutím v Bratislave kde sa zúčastnilo 10 subjektov – incomingové cestovné kancelárie, hotely a poskytovatelia služieb. Rokovania prebiehali formou časových intervalov kde mal každý účastník možnosť stretnúť sa s každým nemeckým touroperátorom. Záujem o networking bol veľký aj zo strany slovenských aj nemeckých účastníkov.

Počas FAM TRIPU sme účastníkom predstavili Slovensko počas destinačnej prezentácie, regióny predstavili zástupcovia KOCR Turizmus Regiónu Bratislava, OOCR Bratislava Tourist Board, KOCR Trnavský kraj, OOCR Trnava Tourism a OOCR Supervulkán Štiavnica. Všetkým zároveň ďakujeme za spoluprácu.

Kategórie: Novinky

Mohlo by sa vám páčiť