Na jeseň k nám prídu touroperátori z celej Európy

Online kampaň Japonsko

V spolupráci s národnými organizáciami cestovného ruchu Poľska, Česka a Maďarska spúšťame v Japonsku počas jesene digitálnu kampaň. O podrobnostiach vás budeme informovať po jej spustení.

Pozvánka do USA a Kanady

SLOVAKIA TRAVEL v spolupráci s národnými organizáciami cestovného ruchu Poľska, Česka a Maďarska (platforma Discover Central Europe) pozýva subjekty cestovného ruchu na B2B networkingovú roadshow v USA a v Kanade v termíne od 18. do 21. novembra 2024.

18. november 2024 – Toronto

19. november 2024 – Boston

21. november 2024 – Fort Lauderdale

Networking sa v každom meste uskutoční v neskorších poobedných až večerných hodinách. Účastníci si hradia výdavky spojené s cestou a s pobytom, účasť na networkingu je bez poplatku. Váš záujem o účasť zasielajte, prosíme, na b2b@slovakia.travel, následne vás budeme kontaktovať.

Séria podujatí pre zahraničných touroperátorov

Počas tejto jesene organizujeme viaceré FAM tripy pre zahraničných touroperátorov z celej Európy. Navštívime s nimi rôzne regióny Slovenska a budú tak môcť spoznať ich krásu, rozmanitosť a v neposlednom rade rôznorodosť produktov cestovného ruchu. Prvý MICE FAM trip sa uskutoční už v októbri. Zoznam všetkých podujatí a bližšie informácie k nim nájdete na https://slovakiatravel.org/fam-trips-2024/

Jesenné aktivity zahraničných zastúpení

Na jeseň rozbiehame kampaň zameranú na slovenské City breaky. Po období horúčav návštevníci radi spoznávajú historické centrá miest, jeseň a jar sú tak pre tento typ turizmu ideálne. V kampani predstavíme Bratislavu a Košice, ktoré majú výborné spojenie s Budapešťou, ale aj naše kráľovské mestá Bardejov, Kežmarok či Levoču, v ktorých, okrem iného, propagujeme aj UNESCO pamiatky. Nezabúdame však ani na turistiku a golf, s ktorými úzko súvisí nový produkt v Nízkych Tatrách, SkyPicnic. Predstavíme ho v brožúre v maďarskom jazyku, ktorú pripravujeme pre vianočný knižný bazár.  

Naše zahraničné zastúpenie v Budapešti spolu so zahraničným zastúpením vo Varšave pripravuje na jeseň adrenalínovú info-cestu na Donovaly a do ich okolia. Účastníci si z nej odnesú skvelé zážitky. Vyskúšajú si jazdu na e-bikoch, turistiku a ferraty, ako aj zážitkovú gastronómiu z našej národnej kuchyne.

Zahraničné zastúpenie v Poľsku pripravuje okrem spomínanej infocesty aj druhú, a to do Košického regiónu. Sústreďuje sa tiež na veľtrh cestovného ruchu vo Varšave a B2B podujatia, počas ktorých bude nadväzovať kontakty s poľskými cestovnými kanceláriami.

Kategórie: SLOVAKIA TRAVEL

Mohlo by sa vám páčiť